Alkeba wall en walk-in dressing - Alkeba

ALKEBA Wall dressing

Droom je van een grote wall dressing op maat? Een opbergsysteem op maat dat zowel praktisch als elegant is? ALKEBA bouwde reeds een jarenlange ervaring op in het plaatsen van maatkasten en dressings in nieuwbouw en renovatiewoningen. Doe alvast leuke ideeën op in ons magazine, boordevol inspiratie voor je dressing!

Wat kan u verwachten bij Alkeba voor uw dressing?

Onze werkwijze bij de realisatie van onze dressings

  1. U bezoekt één van onze toonza(a)l(en) of onze adviseur komt op afspraak bij u thuis. Met een afspraak bent u uiteraard zeker dat een adviseur de nodige tijd voor u heeft.
  2. Samen met de adviseur worden uw wensen en noden tot in de puntjes besproken.
  3. Onze adviseur maakt gratis een passende offerte met fotorealistische beelden en kan u een virtueel bezoek brengen in uw dressing.
  4. Wanneer alles duidelijk en naar uw wens is kan u overgaan tot de aankoop van uw inbouwkasten.
  5. Bij deze aankoop zal u automatisch een persoonlijke projectmanager toegewezen worden.
  6. Deze projectmanager komt bij u meten, bespreekt alles nog eens door samen met u en uw adviseur om zo het dossier te finaliseren, bevestigen en uw dossier te kunnen opstarten.
  7. De projectmanager is vanaf nu uw belangrijkste contactpersoon en zal uw project van A tot Z aansturen, bestellen naar leveranciers, inplannen en werfopvolging ter plaatse etc. onder het toeziend oog van onze manager uitvoering.
  8. Onze vakmannen worden aangestuurd door uw projectmanager en zullen uw dressing volgens de regels van de kunst en overeenkomst uitvoeren.
  9. Postinterventiedossier: tijdens de werken worden foto’s genomen door de vakmannen met hun iPad en wordt uw dossier dagelijks aangevuld om een VOLLEDIG postinterventiedossier op te bouwen.
  10. Oplevering: finaal komt de projectmanager uw dressing opleveren en gaat onze 10-jarige aansprakelijkheid als aannemer en garanties in voege.