Badkamerrenovatie op maat van jouw woning | ALKEBA

Reeds 25 jaar expert in de realisatie van jouw badkamerrenovatie

Een badkamerrenovatie om bij weg te dromen, volledig op maat en met de beste materialen.

ALKEBA bouwde reeds een jarenlange ervaring op in het plaatsen van badkamers in renovatiewoningen. Vanaf het ontwerp van jouw badkamer tot de installatie van je sanitair en het plaatsen van je meubelen is jouw badkamerrenovatie bij ALKEBA in goede handen. Bovendien is ALKEBA een erkende aannemer waardoor wij met ons eigen personeel de volledige renovatie van jouw badkamer op ons kunnen nemen. Dit is een groot voordeel voor jou als klant ten opzichte van een reguliere badkamerzaak die genoodzaakt is werken in onderaanneming te laten uitvoeren. Wij nemen de coördinatie van jouw volledige project op ons en krijg je een complete renovatie zonder zorgen en met slechts één aanspreekpunt. Breng zeker een bezoek aan een ALKEBA showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden aan douches, baden en badkamermeubelen tegen scherpe prijzen.

Jouw complete badkamer-renovatie kan reeds vanaf €15.000

 • Landelijk karakter met stijlvolle afwerking
 • Modern design in strak afgewerkte badkamer
  n 25n
 • badkamerrenovatie badkamer voor renovatie
  Landelijke badkamer met oog voor precisie
 • Gezelligheid troef in moderne badkamer
  Interieurfotografie, Interieurfotograaf, Architectuurfotografie, Architectuurfotograaf
 • Alkeba badkamer op maat kopen
  Hedendaagse badkamer met alle voorzieningen
 • Badkamer in landelijke stijl met oog voor detail

Wij luisteren graag naar jouw verhaal

Heerlijk vertoeven in onze nieuwe badkamer. Verzorgde afwerking

Marta De Vriese

Appels

Wat kan je verwachten bij Alkeba voor jouw badkamer?

Onze werkwijze

 1. Je bezoekt één van onze toonza(a)l(en) of onze adviseur komt op afspraak bij jou thuis. Met een afspraak ben je uiteraard zeker dat een adviseur de nodige tijd voor jou heeft.
 2. Samen met de adviseur worden jouw wensen en noden voor jouw badkamer voor een renovatie tot in de puntjes besproken.
 3. Onze adviseur maakt gratis een passende offerte met fotorealistische beelden en kan je een virtueel bezoek brengen in jouw badkamer.
 4. Wanneer alles duidelijk en naar jouw wens is kan je overgaan tot de aankoop van jouw badkamer.
 5. Bij deze aankoop zal je automatisch een persoonlijke projectmanager toegewezen worden.
 6. Deze projectmanager komt bij jou meten, bespreekt alles nog eens door samen met jou en je adviseur om zo het dossier te finaliseren, bevestigen en jouw dossier te kunnen opstarten.
 7. De projectmanager is vanaf nu je belangrijkste contactpersoon en zal jouw project van A tot Z aansturen, bestellen naar leveranciers, inplannen en werfopvolging ter plaatse etc. onder het toeziend oog van onze manager uitvoering.
 8. Onze vakmannen worden aangestuurd door je projectmanager en zullen jouw badkamer volgens de regels van de kunst en overeenkomst uitvoeren in jouw renovatie of nieuwbouw.
 9. Postinterventiedossier: tijdens de werken worden foto’s genomen door de vakmannen met hun iPad en wordt je dossier dagelijks aangevuld om een postinterventiedossier op te bouwen.
 10. Oplevering: finaal komt de projectmanager jouw badkamer of badkamerrenovatie opleveren en gaat onze 10-jarige aansprakelijkheid als aannemer en garanties in voege.