Keuken en maatwerk | ALKEBA keukens

Reeds 25 jaar expert in de realisatie van keukens en maatwerk.

Droomkeukens op maat met kwalitatieve materialen voor elk budget.

Aan de hand van jouw persoonlijke smaak en behoeften creëren onze interieurarchitecten een ontwerp dat aansluit bij je verwachtingen van jouw keuken. Alles wordt tot in detail opgemeten en de keuken wordt samengesteld met de beste materialen. Onze jarenlange ervaring garandeert je een productie en plaatsing met de grootste zorg.

 • Alkeba keuken op maat kopen, modern wit wandkeuken
  Gansbeke - Lokeren
 • Landelijke keuken met frisse toets
 • Moderne keuken met strakke aflijning
   
 • ALKEBA keuken renovatie zwartmatte greep landelijke kaderdeur lakwerk keukentafel bank stoelen houtaccenten barkrukken composiet werkblad
  Eigentijdse keuken
 • Tijdloos modern
 • Gezellige warmte in landelijke keuken met houtstructuur

Wij luisteren graag naar jouw verhaal

Heerlijk vertoeven in onze nieuwe badkamer. Verzorgde afwerking

Marta De Vriese

Appels

Wat kan je verwachten bij ALKEBA voor jouw keuken op maat?

Onze werkwijze

 1. Je bezoekt één van onze toonza(a)l(en) of onze adviseur komt op afspraak bij je thuis. Met een afspraak ben je uiteraard zeker dat een adviseur de nodige tijd voor je heeft.
 2. Samen met de adviseur worden jouw wensen en noden mbt. jouw maatkeuken tot in de puntjes besproken.
 3. Onze adviseur maakt gratis een passende offerte met fotorealistische beelden en kan je een virtueel bezoek brengen in jouw keuken.
 4. Wanneer alles duidelijk en naar jouw wens is kan je overgaan tot de aankoop van jouw keuken.
 5. Bij deze aankoop zal je automatisch een persoonlijke projectmanager toegewezen worden.
 6. Deze projectmanager komt bij jou meten, bespreekt alles nog eens door samen met jou en je adviseur om zo het dossier te finaliseren, bevestigen en je dossier te kunnen opstarten.
 7. De projectmanager is vanaf nu je belangrijkste contactpersoon en zal jouw project van A tot Z aansturen, bestellen naar leveranciers, inplannen en werfopvolging ter plaatse etc. onder het toeziend oog van onze manager uitvoering.
 8. Onze vakmannen worden aangestuurd door je projectmanager en zullen jouw keuken volgens de regels van de kunst en overeenkomst uitvoeren.
 9. Postinterventiedossier: tijdens de werken worden foto’s genomen door de vakmannen met hun iPad en wordt je dossier dagelijks aangevuld om een postinterventiedossier op te bouwen.
 10. Oplevering: finaal komt de projectmanager jouw keuken opleveren en gaat onze 10-jarige aansprakelijkheid als aannemer en garanties in voege.