ATAG - Eén van de vaste partners in keukenapparatuur van Alkeba

ATAG, We love to cook

ATAG is één van de vaste partners in keukenapparatuur van Alkeba. Hun baseline “We love to cook” illustreert perfect de visie van het Nederlandse bedrijf: het vergroten van jouw kookplezier. ATAG is dan ook een kookmerk in de ruime zin van het woord. Ze bieden een breed assortiment aan keukenapparatuur, inbouwapparatuur en accessoires aan. Denk aan ovens, stoomovens, combi-ovens, combi-stoomovens, magnetrons, combi-magnetrons, inductiekookplaten, gaskookplaten, fornuizen, afzuigkappen, inbouwkoffiemachines, vacummeerlades, warmhoudlades, accessoirelades, vaatwassers, koelkasten, combikoelkasten, vrieskasten en kranen. Ook voor onderdelen en voor onderhoud hebben ze steeds de oplossing. Zo blijft jouw apparatuur steeds in topconditie.

Nederlands bedrijf in keukenapparatuur met historiek

ATAG heeft haar wortels in de Nederlandse provincie Gelderland in de Achterhoek en bestaat intussen meer dan 70 jaar. Deze streek voorzag eeuwenlang de Nederlandse gietijzerindustrie van een soort ijzererts genaamd ‘oer’. Na de Tweede Wereldoorlog, tijdens de wederopbouw, was er veel behoefte aan functionele, degelijke kookapparatuur. ATAG greep haar kans en ging van start in een voormalige ijzergieterij om onder andere gaskomforen en gasfornuizen te produceren. Het bedrijf groeide sterk in de jaren tachtig en ontwikkelde de meest innovatieve apparatuur zoals inductiekookplaten en stoomovens. Al deze apparatuur wordt de dag van vandaag gebruikt in de Alkeba keukens.

Neem snel een kijkje naar onze Alkeba realisaties of klik door naar de

Wij luisteren graag naar jouw verhaal

Een future-proof visie op apparatuur voor de keuken

Waar ATAG de dag van vandaag voor staat? Het nieuwste van het nieuwste op vlak van technologie, vertaald naar het dagelijkse leven van de thuiskok. Want kookliefhebbers verdienen een geschikte omgeving waarin ze met passie en plezier kunnen koken. Techniek, duurzaamheid, functionaliteit en design: elk facet moet kloppen om van koken een inspirerende beleving te maken. Door voor ATAG te kiezen helpt Alkeba jou om deze beleving waar te maken.

Benieuwd welke inbouw keukenapparatuur er in jouw droomkeuken past? Alkeba zit graag aan tafel met jou en neemt de keuze in apparatuur mee in het totaalconcept van jouw keuken.

Neem snel een kijkje naar onze Alkeba realisaties en zie de apparaten van ATAG tot leven komen! Of ga voor meer info en voor een blik op het assortiment naar de ATAG website.