BLANCO | Eén van de vaste partners in keukenapparatuur van Alkeba

BLANCO, specialist in spoeltafels en keukenkranen

Eén van de vaste Alkeba partners in hoogwaardige keukenaccessoires is BLANCO. Hun mengkranen, spoelbakken, afvalsystemen en werkbladen zijn gekenmerkt door hun uitmuntende productie, kwalitatieve materialen en uitgetekend design. Ook service en flexibiliteit op vlak van wisselstukken schrijven ze hoog aan. BLANCO voorziet perfect op elkaar afgestemde systeemoplossingen voor elke behoefte en dit zowel in de in huishoudelijke keuken, de grootkeuken als de keuken in de verzorgende sector. Er wordt ingezet op de competentie, het engagement en de creativiteit van de werknemers.

Het belang van kwaliteit in de keuken

BLANCO zorgt sinds 1925 voor meer comfort in jouw keuken. Hun kwaliteit, functionaliteit, esthetiek en professionaliteit is al in meer dan 100 landen terug te vinden.
De spoeltafel vormt een centrale plaats in de keuken. De kraan en spoeltafel wordt dagdagelijks meermaals gebruikt dus ga je het best voor een slijtbestendige keuze. Ook ergonomie en hygiëne zijn van enorm groot belang. Aangezien de kraan een cruciale rol speelt, namelijk drinkwater voorzien, moet er 100% waarborg zijn van het gebruik van veilige materialen en het bannen van schadelijke stoffen. Kortom: voor deze keuken elementen zijn betrouwbaarheid en hoge kwaliteitseisen een must. BLANCO willigt deze eisen graag in voor jou. Geen enkele spoeltafel of drinkwaterkraan verlaat de fabriek zonder een geldige kwaliteitsgoedkeuring.

Neem snel een kijkje naar onze Alkeba realisaties of klik door naar de

Wij luisteren graag naar jouw verhaal

Comfortabel en trendy koken

Door de huidige trends en de markt voortdurend te analyseren en door regelmatig te communiceren met de klant zorgt BLANCO voor gebruiksvriendelijke designstukken voor de keuken. Er wordt steeds voor een gezond spanningsveld tussen functionaliteit, comfort en esthetiek gegaan. Zo is BLANCO volop bezig met roestrij staal en met handgemaakte werkbladen met geïntegreerde spoelbakken en kookplaten.

Alkeba keuken op maat kopen combinatie wit en hout
greeploze keuken Wit

Benieuwd welke inbouw keukenapparatuur er in jouw droomkeuken past? Alkeba zit graag aan tafel met jou en neemt de keuze in apparatuur mee in het totaalconcept van jouw keuken.

Neem snel een kijkje naar onze Alkeba realisaties en zie de apparaten van BLANCO tot leven komen! Of ga voor meer info en voor een blik op het assortiment naar de BLANCO website.