ETNA - Eén van de vaste partners in keukenapparatuur van Alkeba

ETNA, kwaliteit, service, functionaliteit en design voor de keuken

Alkeba wil dat iedereen zich thuis voelt in de keuken. Daarom kiezen we als één van onze keukenapparatuur partners voor ETNA. Van kookplaat tot koelkast: alle ETNA-producten zijn ontwikkeld met de thuiskok en het gezin in gedachten. Ze gaan steeds voor een nuchtere aanpak met een scherp oog voor detail en functionele maar verrassende designs. De laatste kooktrends en technologieën worden vertaald naar kwalitatieve en betaalbare designproducten voor de keuken. Bij ETNA raakt traditioneel vakmanschap nooit uit de mode.

Nederlands vakmanschap

Alkeba kiest met ETNA voor een partner met historiek. Meer dan 160 jaar geleden maakten de ETNA-ijzergieters kookfornuizen in de fabriek in Breda. Later werd er een emailleer- en galvaniseerinrichting toegevoegd. Vandaag zijn de vakmannen en -vrouwen te vinden in laboratoria, aan tekentafels en in testcentra. Het momenteel in Duiven gevestigde bedrijf blijft continu bouwen aan een collectie keukenapparaten die ieders keukendromen waarmaakt. Het volledige aanbod wordt voortdurend getest totdat elk product voldoet aan de kwaliteitseisen: functioneel en tijdloos design met een scherp oog voor detail.

Neem snel een kijkje naar onze Alkeba realisaties of klik door naar de

Wij luisteren graag naar jouw verhaal

Verrassend vernieuwende keukenapparatuur

Alkeba kiest voor ETNA omdat ze als partner in keukenapparatuur steeds inspirerend en verrassend uit de hoek komen. Zo hebben ze een lijn met retro stuks, geïnspireerd door tijdloze designs uit de jaren ’60 en de modetrends van nu. Met hun aanbod biedt ETNA een antwoord op industriële keukentrends en onze steeds duurzamere levensstijl. Ook het aanbieden van service en onderdelen vinden ze van groot belang. Kwaliteit en betaalbaarheid gaan hand in hand bij deze nuchtere en oer-Hollandse fabrikant van keukenapparatuur.

Keukenrenovatie witte greeploze keuken met wit werkblad eiland

Benieuwd welke inbouw keukenapparatuur er in jouw droomkeuken past? Alkeba zit graag aan tafel met jou en neemt de keuze in apparatuur mee in het totaalconcept van jouw keuken.

Neem snel een kijkje naar onze Alkeba realisaties en zie de apparaten van ETNA tot leven komen! Of ga voor meer info en voor een blik op het assortiment naar de ETNA website.