Gaggenau - Eén van de vaste partners in keukenapparatuur van Alkeba

Gaggenau, inbouwapparaten voor de moderne keuken

Gaggenau is één van de Alkeba partners in keukenapparatuur. Moderne keukens vragen naar luxueuze inbouwapparatuur om de ruimte optimaal laten werken. Roestvrijstalen koelkasten die perfect passen bij grote wijnklimaatkasten. Ovens die aansluiten op ingebouwde koffiemachines. Kookplaten die naadloos overgaan in Teppanyaki. Bij elk Gaggenau apparaat wordt er zowel of functionaliteit als design ingezet.

Meer dan 300 jaar passie voor vakmanschap

Gaggenau heeft sinds 1683 een buitengewone reputatie van optimale kwaliteit. Wat toen aan de rand van het Zwart Woud in Duitsland startte als een hamer- en spijkersmederij evolueerde al snel richting een bedrijf in landbouwmachines en emaille advertentieborden. Van hieruit werd de stap gezet naar emaille kolen- en gasovens en begon de focus meer en meer op de keukensector te liggen.

De vakmensen controleren ook de dag van vandaag tijdens elke stap in het productieproces hun werk op imperfecties. Om deze kwaliteit te blijven garanderen focussen ze steeds op 3 belangrijke factoren: de visie van de ontwerper, de kwaliteit van de materialen en de vaardigheid van de vakman. Ambachtelijk vakmanschap wordt op smaak gebracht met de nieuwste technologie.

Neem snel een kijkje naar onze Alkeba realisaties of klik door naar de

Wij luisteren graag naar jouw verhaal

The Gaggenau difference

Alkeba kiest voor Gaggenau omwille van hun opwindend design, de fijnste materialen, hun vaardige handen en de nieuwste technologie. Zo ontstaat er een assortiment van unieke, luxueuze keukenapparatuur. Bakovens, koffieapparaten, kookplaten, ventilatie, koelsystemen, wijnklikmaatkasten, vaatwassers enz. Het hoogkwalitatieve aanbod biedt alles om de thuiskok te inspireren. Doorheen al hun producten voel je het Gaggenau-gedachtegoed: “als de keuken het hart van het huis is, dan is Gaggenau de ziel”.

Benieuwd welke inbouw keukenapparatuur er in jouw droomkeuken past? Alkeba zit graag aan tafel met jou en neemt de keuze in apparatuur mee in het totaalconcept van jouw keuken.

Neem snel een kijkje naar onze Alkeba realisaties en zie de apparaten van Gaggenau tot leven komen! Of ga voor meer info en voor een blik op het assortiment naar de Gaggenau website.