NEFF - Eén van de vaste partners in keukenapparatuur van Alkeba

NEFF, inspirerende inbouw keukentoestellen

Toestellen hebben een belangrijke functie in de keuken. Enerzijds is hun look vaak heel bepalend, maar ze drukken vooral ook een stempel op de gebruiksvriendelijkheid van de keuken. Daarom kiest Alkeba als één van de vaste partners in inbouwtoestellen voor NEFF. Hun assortiment is geïnspireerd door mensen én inspireert mensen. Met hun innovatieve ideeën willen ze de thuiskok helpen bij elk gerecht. Hun assortiment bevat onder andere ovens, compacte ovens, keramische kookplaten, gaskookplaten, inductiekookplaten, domino kookplaten, oplossingen voor geïntegreerde ventilatie, stoomovens, combi-stoomovens, microgolfovens, combi-microgolfovens, inbouw of volautomatische espressomachines, wanddampkappen, telescopische dampkappen, plafonddampkappen, koel-vriescombinaties, koelkasten, diepvriezers, vaatwassers en warmhoudladen.

Hedendaagse kwaliteit met wortels in de 19e eeuw

NEFF GmbH is een Duitse fabrikant van hoogwaardige keukenapparatuur met hoofdkantoor in München dat opgericht werd in 1877. Het was eerst bekend als het kleine familiebedrijf Carl Neff Herd und Ofenfabrik, vertaald de Carl Neff Fornuis en Ovenfabriek. In de loop van de jaren zorgden ze voor heel wat innovaties in de keukenwereld gaande van de gasoven in 1914, de oven met thermostaat in 1950, de magnetron en inductiekookplaat in 1957 en geïntegreerde kookunits in 1961 tot keukens met digitale klok en heteluchtoves in de jaren ’70.

Neem snel een kijkje naar onze Alkeba realisaties of klik door naar de

Wij luisteren graag naar jouw verhaal

Blijvende innovatie in inbouwtoestellen

Doorheen de beginjaren en de verdere groei zorgde NEFF voor heel wat vernieuwingen in de keukenwereld. Maar ook de laatste jaren zit het Duitse merk niet stil.  Zo waren ze belangrijke pioniers in de designtrend van aluminium coating. Maar ook op vlak van functionele vernieuwingen blinken ze nog steeds uit, bijvoorbeeld met de CircoSteam, de VarioSteam en de FlexInductie kookplaten.

Benieuwd welke inbouw keukenapparatuur er in jouw droomkeuken past? Alkeba zit graag aan tafel met jou en neemt de keuze in apparatuur mee in het totaalconcept van jouw keuken.

Neem snel een kijkje naar onze Alkeba realisaties en zie de apparaten van NEFF tot leven komen! Of ga voor meer info en voor een blik op het assortiment naar de NEFF website.