Pelgrim - Eén van de vaste partners in keukenapparatuur van Alkeba

Pelgrim, toonaangevend in gebruiksvriendelijke keukenapparatuur

Alkeba kiest voor de keuken inbouwapparatuur onder andere voor Pelgrim, al bijna 100 jaar een vertrouwd merk in de keukensector. Hun apparaten passen perfect in de moderne keuken en zijn populair voor zowel jonge gezinnen als hobby-koks. In een Pelgrim keuken voel je jezelf écht thuis. Gebruikers- en schoonmaakgemak wordt samengebracht met technisch vernuft. Mooi en functioneel gaan hand in hand. Ook service en makkelijk onderhoud staat bij Pelgrim hoog aangeschreven.

Van fornuizen naar een totaalaanbod in keukenapparatuur

Pelgrim is al bijna 100 jaar een puur Nederlands bedrijf dat een belangrijke speler in de keukenwereld vormt. In 1920 werd het bedrijf als emailleerfabriek “Neerlandia” opgestart. Zo’n 10 jaar later ontstond dochterbedrijf Pelgrim en begon de focus op de productie van fornuizen te liggen. Na de oorlog komt de productie van gaskomforen, gasfornuizen en oliekachels op gang. Doorheen de jaren blijven de innovaties doorgaan, en dit tot vandaag de dag. Eén doel bleef steeds behouden: mensen met plezier laten koken en aan tafel laten gaan.

Neem snel een kijkje naar onze Alkeba realisaties of klik door naar de

Wij luisteren graag naar jouw verhaal

Functionaliteit en design

Het Pelgrim aanbod bestaat uit multifunctionele ovens, heteluchtovens, microgolfovens, combimicrogolfovens, combi-stoomovens, lades, koelkasten, vriezers, koel- en vriescombinaties, vaatwassers, afzuigkappen, keramische kookplaten, inductie kookplaten, elektrische kookplaten enz. Alle apparaten zijn perfect te combineren en zorgen samen met de gekozen Alkeba keuken voor een knap design geheel. Alkeba en Pelgrim kiezen steeds voor duurzame kwaliteitsmaterialen en moderne technieken. Samen zoeken we constant naar mogelijkheden om jouw thuis nog mooier en makkelijker te maken.

Benieuwd welke inbouw keukenapparatuur er in jouw droomkeuken past? Alkeba zit graag aan tafel met jou en neemt de keuze in apparatuur mee in het totaalconcept van jouw keuken.

Neem snel een kijkje naar onze Alkeba realisaties en zie de apparaten van Pelgrim tot leven komen! Of ga voor meer info en voor een blik op het assortiment naar de Pelgrim website.