Ri.Pa. - Eén van de vaste partners in keukenapparatuur van Alkeba

Ri.Pa. : partner in verfijnde aankleding van vloeren en wanden

De keuze voor de bekleding van wanden en vloeren kan heel bepalend zijn voor de totaallook van een badkamer, dressing of keuken. Alkeba kiest voor een partner die uitblinkt in verfijning en esthetiek, namelijk Ri.Pa. Zowel voor wanden (Revestimenti) als voor vloeren (Pavimenti) hebben ze een ruim aanbod aan keramische vloer- en wandtegels, grootformaat tegels, samengesteld parket, keramisch parket, laminaat en vinyl dat geïnspireerd wordt door de Italiaanse smaak en een passie voor mode.

Een snelgroeiende onderneming met blijvende familiale waarden

Ri.Pa. begon in 1969 als een kleine familiale onderneming met een beperkte showroom en groeide uit tot een toonaangevend bedrijf. Vandaag werken er zo’n 45-tal gespecialiseerde vakmensen met een passie voor tegels, parket, laminaat en vinyl. Een transparante bedrijfsstructuur en -strategie staan samen met uitstekende service en kwaliteit steeds voorop voor dit bedrijf uit Laarne. Hun Tile Trade Centers vind je terug in Roeselare, Antwerpen, Gooik en Kalken.

Neem snel een kijkje naar onze Alkeba realisaties of klik door naar de

Ik maak graag een afspraak voor advies ...Een brede waaier aan vloer- en wandbekleding

Bij Alkeba vinden we het belangrijk om dé perfecte tegels, parket-, laminaat- of vinyloplossing te vinden voor jouw project. We kiezen voor een partnership met Ri.Pa. omdat hun aanbod bestaat uit 56 merken vanuit de hele wereld, en er dus voor elk wat wils is. Een betonlook, marmerlook of natuursteenlook voor jouw tegels? Waterafstotende laminaat voor de badkamer? Een authentieke en natuurgetrouwe parketbekleding? De mogelijkheden zijn eindeloos!

ALKEBA badkamerrenovatie houtaccenten inloopdouche wit greeploos badmeubel spiegel indirecte verlichting
Bureau ingewerkte kasten renovatie ALKEBA

Benieuwd welke aankleding het best zou passen in jouw keuken, badkamer of dressing? Alkeba zit graag aan tafel met jou en neemt de keuze in aankleding voor jouw vloeren en wanden mee in het totaalconcept van jouw woning.

Neem snel een kijkje naar onze Alkeba realisaties en zie de tegels, parket-, laminaat- of vinyloplossingen tot leven komen! Of ga voor meer info en voor een blik op het assortiment naar de Ri.Pa. website.