Sax - Eén van de vaste partners in badkameroplossingen van Alkeba

Sax, totaalpartner in badkamers

De badkamer is dé plaats in huis waar je jezelf echt op je gemak voelt. Alkeba vindt het dan ook belangrijk om te kiezen voor een partner waar kwaliteit en design voorop staat. Voor badkameroplossingen vallen we daarom steeds terug op Sax. Of het nu gaat over een compacte badkamer of over een grotere ruimte met wellness elementen, het Sax badkamer aanbod gaat zeer ver: van wastafels en toiletten tot douchecabines, inloopdouches, baden, kranen enz. Ze gaan steeds voor een kwaliteitsvolle, functionele design aanpak.

Badkamerspecialist Sax kent een snelle groei

In 1990 werd Sax Sanitair opgericht in Merelbeke door de heer Laurent Sax. In 1990 nam de huidige eigenaar, de heer Kerckhaert, het roer over. Momenteel heeft het bedrijf maar liefst 250 mensen in dienst. Het is de dag van vandaag een toonaangevende groothandel in sanitair, verwarming, wellness en duurzame energie.

 

 

Blijvende innovatie in badkamers

Alkeba vindt het belangrijk om samen te werken met partners die vooruitkijken. Sax zet in op innovatieve en ecologische technieken zonder in te boeten op comfort. Hun aanbod is goed voor de natuur, jouw comfort én jouw portefeuille.

Neem snel een kijkje naar onze Alkeba realisaties of klik door naar de

Wij luisteren graag naar jouw verhaal

Op zoek naar een douchecabine of inloopdouche? Alkeba bekijkt met jou de laatste trends en neemt het Sax aanbod door. Kies uit de vele materialen, kleuren en afwerkingen en vind dé douchebak, douchedeur of glaswand voor jouw douche. Ook voor het bad zoeken we samen naar de juiste oplossing. Ligt het bad comfortabel, heeft het bad de juiste vorm, is het bad om alleen of om met twee te gebruiken? We houden met elk detail rekening in de keuze van jouw droombad.

Bij de wastafels, handwasbakjes, toiletten of bidets staat kwaliteit voorop. Al het porselein binnen het Sax aanbod draagt een A-label. Door de betere glazuurlaag blijft het materiaal eronder beter beschermd en wordt onderhoud makkelijker.

Ook op vlak van kranen blijven Alkeba en Sax de laatste vernieuwingen nauw opvolgen. Zo biedt Sax naast de standaard chroomlaag veel andere trendy kleurenopties aan, zoals roségoud of matzwart. Bovendien zijn er heel wat kraansystemen die energie- en waterbesparend zijn.

ALKEBA badkamerrenovatie inloopdouche indirecte verlichting nis helder doucheglas zwarte kranen zwart/wit combinatie spiegel met inbouwnis
Alkeba badkamer badkamerrenovatie op maat kopen, modern landelijk douche

Benieuwd welke oplossing het best zou passen in jouw badkamer? Alkeba zit graag aan tafel met jou en neemt de badkamerkeuze mee in het totaalconcept van jouw woning.

Neem snel een kijkje naar onze Alkeba realisaties en zie de badkameroplossingen tot leven komen! Of ga voor meer info en voor een blik op het assortiment naar de Sax website.