Siemens - Eén van de vaste partners in keukenapparatuur van Alkeba

Siemens inbouwtoestellen, “maak elke dag minder alledaags”

Siemens is een vaste partner van Alkeba in inbouwtoestellen voor de keuken. We kiezen voor hen omdat ze de nieuwste technologie én persoonlijke stijl voorop plaatsen. Hun aanbod gaat van ovens, stoomovens, kookplaten, dampkappen, microgolfovens, fornuizen, koelkasten, diepvriezers, wijnkoelers en vaatwassers tot ingebouwde koffiemachines. Deze kwaliteitsvolle stukken met fascinerende designs en hoogwaardige materialen komen volledig tot hun recht in een nieuwe Alkeba keuken.

Breng de toekomst binnen in jouw keuken

Siemens is een erg innovatief technologiemerk als het gaat om huishoudelijke apparatuur. Ze plaatsen al 160 jaar creativiteit, perfectie en precisie centraal. Zowel gebruiksgemak als duurzaamheid staat bij Siemens steeds hoog aangeschreven, wat zich weerspiegeld in de lage verbruikscijfers. Ook in service blinken ze uit, zowel voor advies als voor onderhoud kan je er steeds terecht.

Neem snel een kijkje naar onze Alkeba realisaties of klik door naar de

Wij luisteren graag naar jouw verhaal

Hoogwaardige keukenapparatuur

Jouw comfort is de grootste bekommernis van Alkeba en Siemens. Siemens is steeds bezig met technologische doorbraken zodat jij nog meer kan genieten van jouw keuken. Innovatieve technologie en comfortabele functies maken het koken gemakkelijker en inspireren jou elke dag opnieuw. Zo kunnen inbouwovens bijvoorbeeld veelzijdig gecombineerd worden en behouden ze in elke combinatie hun verfijnde design. Ook het ruime aanbod aan kookplaten kan flexibel geplaatst worden en wordt steeds voorzien van een gepaste afzuigoplossing. Bij de intelligente koel- en vriestechnologieën wordt er ingezet op langdurige versheid en een verfijnd esthetisch design. De vaatwassers zetten dan weer volop in op praktische functies, tijdsbesparing en technieken om delicater servies te wassen en te drogen. Ook de inbouwkoffiemachines passen perfect bij de andere Siemens inbouwtoestellen in jouw keuken. Bij al deze apparaten zijn hoogwaardige materialen van superieure kwaliteit de rode draad.

ALKEBA keuken renovatie zwartmatte greep landelijke kaderdeur lakwerk keukentafel bank houtaccenten barkrukken composiet werkblad
mat zwart houtstructuur stoelen tafel aan keuken keukenrenovatie ALKEBA

Benieuwd welke inbouw keukenapparatuur er in jouw droomkeuken past? Alkeba zit graag aan tafel met jou en neemt de keuze in apparatuur mee in het totaalconcept van jouw keuken.

Neem snel een kijkje naar onze Alkeba realisaties en zie de apparaten van Siemens tot leven komen! Of ga voor meer info en voor een blik op het assortiment naar de Siemens website.